Armand Basi Sensual Red

1 artikel
Armand Basi
Sensual Red
Eau de toilette
Vanaf
30,95

Armand Basi Sensual Red is een gepassioneerde en levendige geur die de essentie van gedurfde vrouwelijkheid en sensualiteit weergeeft. Dit eau de parfum is ontworpen voor de moderne vrouw die op zoek is naar een fascinerende en verleidelijke geur, die een rijke en onvergetelijke geurervaring biedt.

De geur opent met de verkwikkende en frisse noten van bergamot en mandarijn, die onmiddellijk de zintuigen prikkelen met hun heldere en pittige karakter. Deze levendige introductie wordt versterkt door de delicate zoetheid van gember en zwarte bes, waardoor een uitnodigende en dynamische start ontstaat die de toon zet voor de geur.

Naarmate de geur zich ontwikkelt, onthult het hart een luxueuze mix van bloemige en kruidige noten. De rijke essentie van roos mengt zich met de warme, kruidige allure van kaneel en de romige rijkdom van jasmijn, en vormt een geraffineerde middenlaag die zowel diepte als elegantie uitstraalt. Deze mix wordt verder versterkt door de delicate toets van viooltje, die een laagje verfijning toevoegt aan de compositie.

De geur eindigt met een zachte en langdurige finish, waar de warmte van sandelhout samensmelt met de zachte, balsamico tonen van amber en de fluweelzachte zoetheid van vanille. Deze laatste mix zorgt voor een aanhoudende indruk van weelde en sensualiteit, zodat de geur de hele dag door krachtig en boeiend blijft.

Armand Basi Sensual Red zit in een prachtig ontworpen flacon die de gedurfde en luxueuze aard van de geur weerspiegelt. Het is meer dan alleen een parfum, het is een uitdrukking van passie en verfijnde elegantie. Deze geur is perfect voor wie op zoek is naar een geur die zelfvertrouwen en allure uitstraalt en is een waar bewijs van de kunst van het parfumeren en de allure van voortreffelijke ingrediënten.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk