Atkinsons The Big Bad Cedar

1 artikel
Atkinsons
The Big Bad Cedar
Eau de parfum
Vanaf
141,95

The Big Bad Cedar van Atkinsons werd geïntroduceerd in 2016. Het is een houtachtig, aromatisch parfum. De geur opent met topnoten van salie en kardemom. Virginia ceder als de middelste noot geeft warmte aan de geur. Ten slotte vult eikenmos als basisnoot van de blend de houtachtige noten aan en geeft het een aardse kwaliteit aan de geurenmix. Deze blend, die uitstekend geschikt is voor zowel overdag als 's avonds, geeft je het gevoel dat je klaar bent om alles te overwinnen.

Atkinsons werd opgericht in 1799 in Londen, waar het ook begon met de verkoop van cosmetica en parfums. De eerste geur werd geïntroduceerd in 1878. Tegenwoordig is het merk gevestigd in Italië en staat het vooral bekend om zijn luxueuze geuren.

De Big Bad Cedar wordt geleverd in een luxe glazen fles. De fles is verfraaid met een zilveren stempel waarop de naam van het merk en parfum staat. De amberkleur van de flacon verwijst naar de houtachtige noten van de geur en geeft het uiterlijk van een rijke, klassieke melange.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk