€5 SHOPTEGOED MET KORTINGSCODE: MEI

Atkinsons The British Bouquet

1 artikel
Atkinsons
The British Bouquet
Eau de toilette
Vanaf
102,95

The British Bouquet van Atkinsons werd in 2013 geïntroduceerd. De geurenmix opent met tonen van citroen en bittere sinaasappel. Noten van lavendel, mirte en kaviaar contrasteren met de citrustonen en combineren om een frisse geur te creëren. Door de citrustonen is deze blend perfect om overdag te dragen, vooral in de zomer en herfst. Deze frisse, aromatische geur zal je inspireren met zijn elegantie en luxe, wat resulteert in een zelfverzekerd gevoel .

Atkinsons heeft een lange geschiedenis in het creëren van geuren in het Verenigd Koninkrijk. Het merk werd oorspronkelijk opgericht in Londen in 1799 en creëerde in de jaren 1800 parfums voor de koninklijke familie. 

Alle parfums van de British Bouquet collectie worden geleverd in een elegante glazen fles die de prachtige geur weerspiegelt. De naam van de geur verwijst naar de lange geschiedenis van het merk in het Verenigd Koninkrijk. De champagnekleur van de fles weerspiegelt de rijkdom van de blend, die zowel door mannen als vrouwen kan worden gedragen.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk