Het is weer Summer Sale! Check snel onze aanbiedingen

Attar Collection Hayati

1 artikel
Attar Collection
Hayati
Eau de parfum
Vanaf
116,32

Attar Collection Hayati, wat in het Arabisch “Mijn leven” betekent, is een viering van vitaliteit en uitbundigheid. Deze geur werd uitgebracht in 2017 en is een levendige ode aan de vreugde en schoonheid van het leven, gemaakt voor mensen die hun dagen met passie en enthousiasme omarmen.

Hayati opent met een verkwikkende uitbarsting van zoete appel en rijpe ananas, wat een levendige en vrolijke introductie creëert die direct de geest verheft. Deze fruitige topnoten sprankelen van energie en doen denken aan een zonnige dag vol gelach en licht.

Naarmate de geur zich ontwikkelt, onthult het een hart van delicate pioenroos en betoverende jasmijn. De bloemige middennoten zorgen voor een zacht, romantisch contrast met de eerste fruitige uitbarsting en weven een verhaal van verfijning en allure. Deze melange vangt de essentie van een serene tuin in bloei en nodigt de drager uit om stil te staan en te genieten van de eenvoudige genoegens van het leven.

De reis door Hayati eindigt met een luxe basis van muskus en amber. Deze diepe, warme noten hullen de drager in een cocon van comfort en elegantie en geven een blijvende indruk van rijkdom en diepte. De basisnoten vormen de basis voor de lichtere bloemige en fruitige geuren en zorgen ervoor dat Hayati een gedenkwaardig en blijvend spoor achterlaat.

Gepresenteerd in een elegant vormgegeven flacon die de weelde en charme van de geur weerspiegelt, is Hayati by Attar Collection meer dan alleen een parfum - het is een uitdrukking van de vreugdevolle overvloed van het leven. Hayati is perfect voor wie op zoek is naar een geur die zowel opbeurend als geraffineerd is en belooft een verrukkelijke aanvulling te zijn op elke geurcollectie, met momenten van vreugde in elke vleugje.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk