CYBER MONDAY | SCOOR DE BESTE DEALS, ALLEEN VANDAAG NOG. CHECK DE SALE

Azzaro Chrome Under The Pole

1 artikel
Azzaro
Chrome Under The Pole
Eau de toilette
Vanaf
44,31

Gedreven door dezelfde pioniersgeest en passie, is Azzaro een van de belangrijkste partners van de Under The Pole-expeditie, gericht op het verleggen van de menselijke grenzen van onderzeese verkenning. Chrome's emblematische handtekening - een houtachtig citrusakkoord, met een krachtige frisheid geïnspireerd door zijn aquatische essentie - wordt opnieuw geïnterpreteerd in een nieuwe en originele formule. Het alcoholgehalte wordt volledig vervangen door water. 

Azzaro Chrome Under The Pole wordt beschreven als een verkwikkend gevoel dat je huid doordringt vanaf het moment dat het wordt aangebracht. De emblematische handtekening van Chrome - een houtachtig citrusakkoord, met een krachtige frisheid geïnspireerd door zijn aquatische essentie - wordt opnieuw geïnterpreteerd in een nieuwe en originele formule. 

De opening bevat bergamot dat een golf van energie levert; het middelste gedeelte onthult de transparante musk en de intensiteit van zijn frisse en omhullende tonen, de handtekening van een elegant mannelijk geurspoor. Aan het eind van het parfum komt Yerba kijken, met zijn rokerige citrustonen, het legt een verband tussen frisheid en zoetheid en roept een basisgeur op die aquatisch, houtachtig en groen is. 

Chrome Under the Pole werd uitgebracht in 2018.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk