Azzaro Wanted By Night

1 artikel
Azzaro
Wanted By Night
Eau de parfum
Vanaf
113,95

In het voorjaar van 2018 lanceerde Azzaro het nieuwe parfum Wanted by Night - een sensuelere versie van het oorspronkelijke Azzaro Wanted, dat werd gemaakt door Fabrice Pellegrin in 2016. Het nieuwe parfum is geïnspireerd op de hedonistische levensstijl van Loris Azzaro in de jaren 1970.

Azzaro Wanted by Night is de geur van een moderne verleider. Een buitengewone man. Elegant, gewaagd, mysterieus, hij wordt omringd door een aura van zelfvertrouwen en kracht. Voor hem is het een eindeloze nacht, voor de ander is het een één-op-één moment dat ze niet snel zullen vergeten.

Azzaro Wanted by Night wordt aangekondigd als een explosieve houtachtige en kruidige geur van ongegeneerde sensualiteit, een mix van verleiding en mannelijkheid. De compositie combineert exotisch hout en specerijen en benadrukt de drie hoofdakkoorden: kaneel, rode ceder en tabak. 

Het gezicht van de reclamecampagne is model Nikolaï Danielsen. De cilindrische Azzaro Wanted-fles is voorzien van een verchroomde dop met een elegante donkere rokerige lak, om de ambergeur te contrasteren. De geur is verkrijgbaar als Eau de Parfum van 50 en 100 ml. Wanted by Night is gemaakt door Michel Girard en Quentin Bisch.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk