Het is weer Summer Sale! Check snel onze aanbiedingen

Berdoues Peng Lai

1 artikel
Berdoues
Peng Lai
Eau de parfum
Vanaf
79,03

Berdoues Peng Lai werd gelanceerd in 2018 en is een aromatisch eerbetoon aan het mythische eiland Peng Lai, dat in de Chinese legende wordt gevierd als een paradijs van eeuwige lente, bewoond door de Acht Onsterfelijken. Deze geur maakt deel uit van de Berdoues Grand Crus-collectie, die de essentie van mythische en exotische locaties over de hele wereld wil vastleggen.

Peng Lai presenteert een betoverende melange die draait om de delicate en betoverende osmanthusbloem, een symbool van wijsheid en adel. Dit centrale ingrediënt biedt een fruitig abrikoosachtig aroma met een subtiele leerachtige toets, waardoor de geur uniek meeslepend en verfrissend elegant is.

Naast de osmanthus zijn er frisse, sappige noten van sinaasappel en citroen, die zorgen voor een heldere en citrusachtige opening. Deze pittige topnoten introduceren de geur met een uitbarsting van energie en weerspiegelen het bruisende leven dat zou bloeien in de onsterfelijke tuinen van het eiland.

Naarmate de geur zich ontvouwt, onthult zich een hart van benzoë uit Laos dat het bloemige karakter verrijkt met een zoete, warme harsachtige ondertoon die diepte en rijkdom toevoegt. Deze verzachtende balsemachtige noot vult de lichtere citrus- en bloemige elementen perfect aan en geeft de geur een gevoel van serene luxe.

De basis van Peng Lai wordt gevormd door subtiele vleugjes tonkaboon, die een laagje aromatische zoetheid en complexiteit toevoegen. Deze laatste noot verlengt de levensduur van de geur en laat een troostend, zacht spoor achter dat op de huid blijft hangen.

Berdoues Peng Lai zit in een prachtig vormgegeven flacon die de elegantie en mystiek van de geur weerspiegelt. Het is meer dan een parfum, het is een olfactorische reis naar een legendarisch paradijs. Peng Lai is ideaal voor wie van geuren houdt die bloemige delicatesse combineren met geraffineerde diepte, en biedt een unieke en luxueuze ervaring die boeit en betovert.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk