Het is weer Summer Sale! Check snel onze aanbiedingen

Bharara Beauty Bharara Bleu

1 artikel
Bharara Beauty
Bharara Bleu
Eau de parfum
Vanaf
70,14

Bharara Bleu is een geur die de geest van de oceaan belichaamt, met zijn uitgestrekte, open vlaktes en diepe, mysterieuze diepten. Deze geur, gelanceerd in 2019, is ontworpen voor de avontuurlijke ziel die zich aangetrokken voelt tot de krachtige allure van de zee.

De geur begint met de frisse, schone noten van zeezout en bergamot, die zorgen voor een verkwikkende opening die de frisheid van een koele zeebries oproept. Deze aquatische en citrusachtige noten smelten samen om een gevoel van onmiddellijke openheid te creëren, een frisse wind die zowel opbeurend als zuiverend is.

In het hart van Bharara Bleu ligt een mix van groene appel en zeekelp, die een unieke mariene vegetale noot aan de compositie toevoegt. Deze combinatie versterkt het oceaanthema met een vleugje natuurlijke groene frisheid, die het levendige leven onder het zeeoppervlak nabootst. De groene appel voegt een licht zoet en wrang contrast toe en verrijkt de aquatische frisheid met zijn levendige fruitigheid.

De basis van de geur bevat de warme, aardse essentie van drijfhout samen met muskus, die de initiële frisheid verankert met een verzachtende, blijvende finish. De houtachtige noten van drijfhout roepen de aangespoelde schatten van de oceaan op, terwijl muskus een laag complexiteit en verfijning toevoegt, waardoor de geur een blijvende, gedenkwaardige aanwezigheid heeft.

Gepresenteerd in een slanke, blauwe flacon die de koele en mysterieuze tinten van de oceaan weerspiegelt, is Bharara Bleu meer dan alleen een parfum - het is een uitnodiging om de grenzeloze schoonheid van de onderwaterwereld te verkennen. Bharara Bleu is ideaal voor wie op zoek is naar een geur die zowel verfrissend als diepgaand is en biedt een fascinerende ervaring, waardoor het een perfecte keuze is om dagelijks te dragen of voor een verfrissende ontsnapping.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk