Bharara Beauty Bharara Viking Cairo

1 artikel
Bharara Beauty
Bharara Viking Cairo
Eau de parfum
Vanaf
105,95

Bharara Viking Cairo voert de zintuigen mee naar het hart van Egypte, een geur geïnspireerd door de oude mysteries en rijke geschiedenis van Caïro. Deze geur, die in 2021 wordt uitgebracht, vangt de essentie van de bruisende straten, de majestueuze piramides en de blijvende geest van de stad.

De openingsnoten van Viking Cairo zijn een levendige mix van kaneel en nootmuskaat, specerijen die synoniem zijn aan de markten van Caïro. Deze warme, aromatische specerijen zorgen voor een uitnodigende en robuuste introductie en zetten vanaf het begin een toon van exotische allure.

Als de geur zich ontvouwt, onthult het een hart van Egyptische jasmijn en oranjebloesem. De jasmijn biedt een rijke, diep bloemige noot, die een vleugje lokale flora in de mix brengt, terwijl de oranjebloesem een zoete, frisse levendigheid injecteert, die de levendige energie van de levendige buurten van Caïro weerspiegelt.

De basis van de geur wordt verankerd door sandelhout en vanille, gecombineerd tot een zachte, romige finish die prachtig contrasteert met de kruidige en bloemige kenmerken van de eerdere noten. Sandelhout geeft de geur een houtachtige diepte en vanille voegt een vleugje zoetigheid toe, wat de warmte en gastvrijheid van Caïro weerspiegelt.

Bharara Viking Cairo zit in een elegant ontworpen flacon die de grootsheid en het mysterie van de oude stad weerspiegelt. Het is meer dan een geur - het is een olfactorische reis door tijd en cultuur. Viking Cairo is perfect voor wie houdt van een geur die historische rijkdom combineert met hedendaagse flair en biedt een onvergetelijke geurbeleving die opvalt in elke collectie.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk