Het is weer Summer Sale! Check snel onze aanbiedingen

Bottega Veneta

8 artikelen
Bottega Veneta
Bottega Veneta
Eau de toilette
Vanaf
82,98
Bottega Veneta
Illusione
Eau de toilette
Vanaf
104,10
Bottega Veneta
Illusione Bois Nu
Eau de toilette
Vanaf
56,88
Bottega Veneta
Illusione
Eau de parfum
Vanaf
89,95
Bottega Veneta
Illusione Homme
Eau de toilette
Vanaf
140,95
Bottega Veneta
Illusione
Eau de parfum
Vanaf
140,95

Bottega Veneta is een luxe Italiaans merk dat bekend staat om zijn high-end modeartikelen, gekenmerkt door zijn ambachtelijk vakmanschap en ingetogen elegantie. Bottega Veneta werd in 1966 opgericht in Vicenza, Italië, en heeft wereldwijde bekendheid verworven voor haar lederen producten, met name de intrecciato weeftechniek die synoniem is geworden voor het merk. Onder de creatieve leiding van Tomas Maier breidde het merk uit naar de wereld van de parfums, met hetzelfde niveau van vakmanschap en aandacht voor detail dat het toepast op zijn lederwaren.

Heerlijke parfums van Bottega Veneta

Bottega Veneta's intrede in de wereld van parfums wordt gekenmerkt door de creatie van geuren die net zo verfijnd en zorgvuldig vervaardigd zijn als de modeartikelen. Tot de populairste geuren van Bottega Veneta behoren Illusione Tonka Solaire en Illusione Bois Nu. Deze parfums maken deel uit van de Illusione collectie, die de essentie van vluchtige momenten en dromen vastlegt en de filosofie van het merk van verfijnde zintuiglijke ervaringen belichaamt.

Illusione Tonka Solaire is een geur die de warmte van de zon schitterend inkapselt met zijn stralende en omhullende noten. Deze geur bevat een mix van tonkaboon en sensuele zonnoten, waardoor een betoverend aroma ontstaat dat zowel troostend als opbeurend is. Het parfum is ontworpen voor mensen die houden van een geur die de warmte van traditionele ingrediënten combineert met het frisse, verkwikkende gevoel van zonnestralen, waardoor het een perfecte keuze is om zowel overdag als 's nachts te dragen.

Aan de andere kant biedt Illusione Bois Nu een diepere, meer introspectieve geurbeleving. Deze geur duikt in de mysterieuze allure van het bos met zijn rijke combinatie van houtachtige noten. Het hart van de geur wordt omhuld door de frisheid van kruiden en de aardsheid van hout, waardoor een geraffineerd, robuust aroma ontstaat dat mensen met een voorkeur voor gedurfde, assertieve geuren aanspreekt.

Samen illustreren Illusione Tonka Solaire en Illusione Bois Nu Bottega Veneta's toewijding aan het creëren van luxueuze, suggestieve geuren die de moderne levensstijl aanvullen met behoud van het erfgoed van ambachtelijke uitmuntendheid. Deze geuren nodigen dragers uit om de kunst van het parfumeren te ervaren door de lens van Bottega Veneta's elegante en tijdloze esthetiek.


Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk