Ho, ho, ho! Merry X-mas sale

Burberry My Burberry

2 artikelen
Burberry
My Burberry
Eau de toilette
Vanaf
69,90
Burberry
My Burberry
Eau de parfum
Vanaf
62,98

Een nieuw Burberry parfum kwam in September 2014 op de markt onder de naam My Burberry, en is geïnspireerd door de wereldberoemde regenjas van het merk Burberry en een Londense tuin na een regenbui. Het wordt aangekondigd als een zeer bloemige geur die tot taak heeft om de top 10 parfums te veroveren. De hoge doelstellingen van het merk worden ondersteund door de aankondiging dat dit een van de belangrijkste edities van het merk zal gaan worden.

De Britse charme wordt vastgelegd door de camera van Mario Testino, die foto's van Kate Moss en Cara Delevingne heeft gebruikt voor de reclame campagne, met het doel om de Britse stijl van de geur vast te leggen.

De Burberry trenchcoat is iets heel persoonlijks, je kunt hem dragen op verschillende manieren, op verschillende plaatsen en gelegenheden. Dit wil het merk overbrengen op de nieuwe geur.

De samenstelling van de nieuwe geur opent met zoete erwten en citrus noten van bergamot en geranium, freesia bloemen en gouden kweepeer in het hart. De geur wordt afgerond met patchouli in de basis, samen met Damascus en Centifolia roos. De parfumeur van de samenstelling is Francis Kurkdjian.

Kurkdjian zei dat de geur is geïnspireerd door een Londense stadstuin. Je hebt de levendigheid van de stad, dus het is iets eigentijds. Je hebt de tuin. Je hebt de bloemen ... en de kunst van het tuinieren, wat erg belangrijk is voor de Britten.

De flacon van het nieuwe parfum My Burberry is gemaakt van glas, met een dop die geïnspireerd is door de knopen van een Burberry trenchcoat. De kleur is honing-beige. De hals van de fles is voorzien van een lint gemaakt van dezelfde stof als de Burberry regenjas, afkomstig van een fabriek in Castleford, Yorkshire. 

Dit parfum ademt Engeland. Burberry is er trots op!

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk