Ho, ho, ho! Merry X-mas sale

Bvlgari Rose Goldea

1 artikel
Bvlgari
Rose Goldea
Eau de parfum
Vanaf
155,95

Na het grote succes van Goldea, lanceerde Bvlgari zijn opvolger Rose Goldea in Juli van 2016. Met Goldea richtte Bvlgari zicht op de bedwelmende zoetheid van exotische ylang-ylang bloemen in combinatie met elegante witte bloemen van jasmijn en neroli, terwijl de warmte afkomstig was van romige tinten muskus.

Rose Goldea brengt een nieuw geurend verhaal verpakt in een geurende mantel van rozen. Rose Goldea is vrouwelijk en verleidelijk, haar schoonheid wordt weerspiegeld in de zachtheid van rozenblaadjes. Alberto Morillas ontwierp deze vrouwelijke samenstelling gericht op de prikkelende geur van granaatappel gecombineerd met aroma's van roos en jasmijn. Morillas maakt steeds vaker gebruik van granaatappel als een belangrijk extract in geuren, zoals hij ook deed bij Omnia Coral.

Granaatappel opent Rose Goldea aan het begin van de samenstelling. Zodra de geur zich ontwikkelt, ligt de nadruk op de Damascus roos absolute en jasmijn grandiflorum, ondersteund door muskus, romig sandelhout en Olibanum. De geur is zeer expressief, met een kenmerkend Oosters aroma.


Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk