Ho, ho, ho! Merry X-mas sale

Byblos Miss Byblos

1 artikel
Byblos
Miss Byblos
Eau de parfum
Vanaf
37,95

Miss Byblos is een geur gemaakt voor de jonge vrouw die romantiek en brutaal is, die geniet van het leven en de romantiek van de moderne tijd. De nieuwe geur Miss Byblos is de perfecte uitdrukking van de dynamische en veelzijdige persoonlijkheid van een vrouw of meisje en accentueert haar stijl van verleiding. 

Miss Byblos biedt een intense en verfijnde compositie, die elegant en expressief is. De topnoten benadrukken de vrouwelijkheid met citrusachtige akkoorden van mandarijn gemengd met roze peper. Sprankelende noten worden ook toegevoegd in de vorm van Neroli. Het hart van de compositie bevat een groen, verfrissend bloemenboeket bestaande uit lelietje-van-dalen, gecombineerd met exotische tiare bloemen en tuberoos absoluut. De basisnoten bieden ons warme tinten die vakkundig zijn samengesteld uit een mix van amber, patchouli en musk. 

Miss Byblos is verkrijgbaar in een glazen flacon met duidelijke en geaccentueerde lijnen die de elegantie en schoonheid van de editie benadrukken. De geur is beschikbaar sinds 2012.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk