Calvin Klein Ck One

3 artikelen
Calvin Klein
Ck One
Deodorant
Vanaf
24,95
Calvin Klein
Ck One
Geschenkset
Vanaf
65,95
Calvin Klein
Ck One
Eau de toilette
Vanaf
39,95

Calvin Klein CK One is uitgebracht in 1994. Ck One van Calvin Klein is een unisex geur die tracht twee lichamen, twee gedachten en twee zielen samen te voegen in het verlangen en passie van één. Vandaar de naam CK One, wat ook de resen is dat hij deze geuren een unisex parfum heeft gemaakt. Calvin Klein was dé naam van de jaren 1990 voor de roem van zijn slanke, minimalistische ontwerpen en  doorbrekende aanpak.

Ck One werd gelanceerd in 1994, en staat bekend als een citrus aromatische geur die simpel, licht en verfrissend is. CK One is gemaakt door Alberto Morillas en Harry Fremont, met als doen een erotische geur te makendat mannelijke en vrouwelijke extracten combineert in één provocerende geur. 

CK One maakte naam in een van de eerste unisex geuren die extractem van bergamot, roos, viool, papaja, ananas, nootmuskaat en muskus versmolten.Extracten van:Top: Ananas, groene elementen, mandarijn, sinaasappel, papaja, bergamot, kardemom en citroenMidden: nootmuskaat, viool, lis wortel, jasmijn en roosBasis: sandelhout, amber, muskus, ceder en eikenmos.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk