Calvin Klein Eternity Reflections

1 artikel
Calvin Klein
Eternity Reflections
Eau de parfum
Vanaf
40,95

Calvin Klein Eternity Reflections for Women is een sprankelende en elegante geur die de klassieke Eternity herinterpreteert met een moderne, luchtige twist. Deze geur werd gelanceerd in 2022 en is ontworpen voor de hedendaagse vrouw die tijdloze waarden koestert en de oneindige mogelijkheden van het leven omarmt.

De geur begint met een lichte en bruisende mix van peer en zwarte bes, die zorgt voor een sprankelende opening die de essentie van ochtenddauw op verse bloemen vangt. Deze topnoten brengen een sappige, verfrissende zoetheid die direct opbeurend en helder is.

Overgaand in het hart ontvouwt het parfum zich en onthult een boeket van pioenroos en rozenblaadjes, die de kern doordrenken met een zachte, bloemige elegantie. De pioenroos zorgt voor een delicate, licht poederige uitstraling, terwijl de roos een vleugje klassieke romantiek toevoegt, wat samen een hart creëert dat zowel troostend als verfijnd is.

De basis van Eternity Reflections is geworteld in een subtiele mix van muskus en orriswortel. Muskus zorgt voor een schone, gladde afwerking die de blijvende kracht van het bloemenhart versterkt en de drager hult in een sluier van zachtheid. Orriswortel voegt een vleugje aardsheid toe met zijn rijke, zetmeelachtige zoetheid, waardoor de geur een verfijnde, licht houtachtige ondertoon krijgt.

Calvin Klein Eternity Reflections for Women zit in een gestroomlijnde flacon die de etherische en verfijnde essentie van de geur weerspiegelt en is meer dan alleen een parfum - het is een symbool van duurzame elegantie en moderne vrouwelijkheid. Deze geur is ideaal om elke dag te dragen en past bij de vrouw die op zoek is naar een geur die zowel subtiel als betoverend is en haar gracieuze, serene geest weerspiegelt.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk