Cartier

8 artikelen
Cartier
Santos
Eau de toilette
Vanaf
68,95
Cartier
Declaration
Eau de toilette
Vanaf
72,95
Cartier
L'envol De Cartier
Geschenkset
Vanaf
86,95
Cartier
La Panthere
Eau de parfum
Vanaf
50,95
Cartier
Pasha De Cartier Noire Sport
Eau de toilette
Vanaf
76,95
Cartier
Baiser Vole Fou
Eau de parfum
Vanaf
80,95
Cartier
Carat
Eau de parfum
Vanaf
69,95
Cartier
Must
Eau de toilette
Vanaf
110,95
Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk

Het modehuis van Cartier werd opgericht in 1847 door Louis-Francois Cartier. Beroemd om zijn prachtige sieraden en aandacht voor detail, groeide de reputatie van het bedrijf in de loop van 18e eeuw met de hulp van Cartier's zoon Alfred en kleinzonen Louis, Pierre en Jacques. Cartier kreeg bekendheid in 1904 toen Louis Cartier de eerste polshorloge creëerde voor de vliegenier Alberto Santos-Dumont. Dit beroemde uurwerk stond bekend als Santos.

Gekroonde hoofden en aristocraten over de hele wereld stroomden naar Cartier voor hun sieraden en horloges in de 20e eeuw.

Het merk heeft het aanbod uitgebreid met lederwaren, pennen en sjaals in de jaren 1970, en de eerste geur-Must de Cartier voor vrouwen en Santos de Cartier voor mannen-werden geïntroduceerd in 1981.

Het eerste parfum van Cartier was Must de Cartier voor vrouwen en Santos de Cartier voor mannen. Beide geuren werden geïntroduceerd in 1981. In de loop der jaren is het merk nieuwe geuren blijven lanceren met veel van de parfums met detzelfde naam als hun sieraden en horloges.

Populaire Cartier parfums zijn onder andere Pathere de Cartier en de sprankelende Delices de Cartier Eau Fruitee. Voor de mannen is dit de klassieke Pasha de Cartier. Ook heeft Cartier Unisex geuren waaronder de luxe Eau de Cartier en de frisse Eau de Cariter Essence d'Orange.