Pak met kortingscode PARFUM10 nu tijdelijk 10% extra korting!

Clarins

3 artikelen
Clarins
Eau Extraordinaire
Eau de parfum
Vanaf
63,95
Clarins
Eau Ressourcante
Eau de parfum
Vanaf
61,95
Clarins
Eau Dynamisante
Eau de parfum
Vanaf
59,95

Jacques Courtin-Clarins richtte toen hij medisch student was, het cosmeticamerk Clarins op in 1954. Hij merkte dat veel vrouwelijke patiënten zich meldden met diverse huidproblemen en hij greep de kans om zijn eigen cosmetica bedrijf te starten. De merknaam Clarins was geen onderdeel van zijn achternaam, maar de naam van een personage dat hij speelde in een schoolstuk, een aantal jaar geleden. Uiteindelijk veranderde hij zijn achternaam van Courtin naar Courtin-Clarins.

Clarins begon de succesvolle reis met de verkoop van geparfumeerde bodyoliën, die werden gemaakt van plantaardige ingrediënten en adviseren van hun klanten om hun huid te masseren om bestaande huidaandoeningen te behandelen. Het assortiment werd snel uitgebreid . Clarins was het eerste cosmeticamerk die alleen natuurlijke ingrediënten gebruikte in de producten.

In 1981 had Clarins de Amerikaanse markt veroverd, met als gevolg van steeds toenemende verkoopcijfers. Tegen het einde van 2011 had Clarins 19 dochterondernemingen over de hele wereld.

Tegen 1990 was Clarins één van de best verkopende en succesvolle cosmetica en beauty merk. Hun product is aanzienlijk gegroeid en het bedrijf biedt een scala aan moisturizers, serums, reinigingsmiddelen, toners en andere producten voor gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, zonnebrandcrèmes en nep tans, make-up en nagelverzorging, geuren en verschillende producten voor mannen. Clarins bieden een scala aan geuren die effectieve behandeling bieden

De Clarins Frangrance Group die in de jaren 90 werd opgericht, produceert geuren voor verschillende mode en lifestyle merken. Onder hen zijn Porsche Design, Azzaro, Thierry Mugler, Swarovski, Zadig & Voltaire en David Yurman.

Ontwerper Clarins heeft 9 parfums gecreëerd. De vroegste editie is gecreëerd in 1987. Clarins geuren werden gemaakt in samenwerking met parfumeurs Jacques Courtin-Clarins, Nathalie Feisthauer, Raphael Haury en Charabot.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk