Flash Sale - Wees er snel bij, zolang de voorraad strekt. Check hier de sale!

Ed Hardy

8 artikelen
Ed Hardy
Men
Eau de toilette
Vanaf
27,42
Ed Hardy
Woman
Eau de parfum
Vanaf
23,78
Ed Hardy
Love & Luck Men
Eau de toilette
Vanaf
27,98
Ed Hardy
Love & Luck
Eau de parfum
Vanaf
27,42
Ed Hardy
Christian Audigier
Geschenkset
Vanaf
42,13
Ed Hardy
Hearts & Daggers Men
Eau de toilette
Vanaf
26,37
Ed Hardy
Hearts & Daggers
Eau de parfum
Vanaf
30,09
Ed Hardy
Villain
Eau de toilette
Vanaf
18,03
Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk

Christian Audigier (Ed Hardy) is een Franse mode-ontwerper en ondernemer die vooral bekend is voor het Ed Hardy merk.

Audigier ging de mode-industrie in als een tiener, waar zijn retail en marketing vaardigheden hebben geleid tot een positie als denim designer op 15 jaar oude leeftijd.

Audigier zou later dienen als consultant voor merken als Fiorucci, Diesel, Bisou Bisou en Levis. Een verhuizing naar Los Angeles, Californië leidde tot een partership met Von Dutch.

Audigier is het best bekend voor de Ed Hardy lijn van kleding die het werk van baanbrekende tattoo kunstenaar Don Ed Hardy is voorzien. De casual kleding zijn kenmerkend bekend om de tatoeages van Ed Hardy op de hoeden en shirts. Hun populariteit maakte uitbreiding van de lijn mogelijk. Kort hierna volgde denim, gebreide stoffen, schoenen, tassen en parfums met de Ed Hardy naam.

Geïnspireerd door de special effects en dramatische kleurrijke sensaties van het werk van Ed Hardy, werden Ed Hardy Parfums geïntroduceerd in 2008. Bij de lancering van de ultra-hippe en gewaagde collectie van Ed Hardy geuren waren de parfums direct nummer 1 in Macy's warenhuizen in de Verenigde Staten, nummer 1 in Frankrijk, Australië, Canada, Duitsland en Nederland. Ed Hardy Hearts & Daggers, Love & Luck en Villain parfums volgden korte tijd later