HET IS TOT 12 DECEMBER WEER KERST MEGA SALE!

Faconnable

6 artikelen
Faconnable
Face A Face
Eau de toilette
Vanaf
34,79
Faconnable
Faconnable
Eau de toilette
Vanaf
30,71
Faconnable
Royal
Eau de parfum
Vanaf
30,71
Faconnable
Riviera
Eau de parfum
Vanaf
44,96
Faconnable
Regatta
Eau de toilette
Vanaf
44,96
Faconnable
L'original
Eau de toilette
Vanaf
35,72

Façonnable staat voor de geest van de Franse Rivièra en is kenmerkend voor zijn opvallende kleurenpalet, rijke geschiedenis en onmiskenbare stijl.

Façonnable is een Franse luxe retailer gespecialiseerd in op maat gemaakte heren-en dameskleding. Jean Goldberg richtte het bedrijf in 1950 in Nice, Frankrijk als een kleine kleermaker. Tegen het einde van de jaren 1950 werd de winkel zo algemeen bekend dat ze op maat gemaakte smokings en jurken maakte voor Hollywood- sterren die de Côte d' Azur bezochten om het jaarlijkse Cannes Film Festival bij te wonen.

1961 was het jaar van de grote veranderingen voor het bedrijf, omdat het werd overgenomen door Goldberg 's zoon, Albert, Het bedrijf groeide snel en opende haar boetiek in steden als Monte Carlo, Cannes, Saint- Tropez, Lyon, Marseille en Parijs.

In 1988 breidde Façonnable zelfs uit overzee - naar de Verenigde Staten dankzij een exclusieve overeenkomst met Nordstrom. Spoedig na dat de eerste Amerikaanse boetiek in New York werd geopend kwamen er twee nieuwe boetieks bij, aan de westkust in Beverly Hills en in Costa Mesa. Naast producten voor mannen, heeft het bedrijf ook een hele lijn van kleding en accessoires voor vrouwen toegevoegd.

In 2000 werd het bedrijf verkocht aan Nordstrom Inc, en in het najaar van 2007 aan Libanese private equity groep M1 Group.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk