Het is weer Summer Sale! Check snel onze aanbiedingen

Ferrari

6 artikelen
Ferrari
Scuderia Black
Eau de toilette
Vanaf
38,04
Ferrari
Scuderia Red
Eau de toilette
Vanaf
38,05
Ferrari
Man In Red
Eau de toilette
Vanaf
37,95
Ferrari
Essence Musk
Eau de parfum
Vanaf
80,95
Ferrari
Red Power Ice 3
Eau de toilette
Vanaf
35,95
Ferrari
Red
Eau de toilette
Vanaf
48,95

Enzo Ferrari Scuderia richtte in 1929 Ferrari op als sponsor van de autosport evenementen en fabrikant van raceauto's. In eerste instantie werkte Ferrari samen met Alfa Romeo en voorzag hen en andere concurrenten met race auto's.

Toen in 1947 de productie van 'street-legal' auto's begon, veranderde het bedrijf hun naam in Ferrari SpA. Vandaag de dag kennen we Ferrari als een van de grote namen en sponsors van de Formule 1 motorsport en als een lifestyle merk dat luxe auto's biedt. Het logo, een zwart paard op een gele achtergrond, is wereldberoemd. Mijlpalen in de geschiedenis van het bedrijf waren de autosport Grand Prix winst, de succesvolle lancering van de auto's en de zogenaamde supercars.

Ferrari parfums sinds 1999

1999 was het jaar van het eerste parfum van Ferrari, het betrof de release van Ferrari Black. De tweede geur, Ferrari No 1 was wederom een parfum voor mannen, en werd uitgebracht in 2001. Andere geuren volgden al snel, zoals Ferrari Black Shine, Ferrari Extreme, Ferrari Red en Ferrari Uomo. De auto's die gebouwd worden door Ferrari liggen doorgaans buiten het bereik van de meeste mensen, het aanschaf van een fles Ferrari Parfum is echter voor iedereen betaalbaar.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk