NU TIJDELIJK 10% KORTING, GEBRUIK CODE PARFUM10

Jacomo

7 artikelen
Jacomo
De Jacomo Homme
Eau de toilette
Vanaf
41,95
Jacomo
De Jacomo
Eau de parfum
Vanaf
41,95
Jacomo
Silver
Eau de toilette
Vanaf
37,95
Jacomo
Intense
Eau de parfum
Vanaf
40,95
Jacomo
Night Bloom
Eau de parfum
Vanaf
36,95
Jacomo
Le Parfum
Eau de parfum
Vanaf
41,95

Jacomo heeft zijn oorsprong in de late jaren 1960. Amerikaan James Kaplan en de Fransman Gerard Courtin ontmoetten elkaar in New York, op 5th Avenue. Beide mannen hadden een grote liefde voor kunst, muziek en design. Samen creëerden ze het modemerk Jacomo ( neem de Ja van James, de Co van Courtin en de Mo ) en opende een boetiek waar ze hun ontwerpen aan de chique trendsetters van New York verkochten.

Hun eerste parfum, Eau Cendree for Men, werd gelanceerd in 1970, in een duidelijke geometrische verpakking , een groot succes. De vrouwelijke opvolger vanEau Cendree , Chicane, werd een jaar later gelanceerd.

Parfum werd het belangrijkste product van het bedrijf, mede dankzij het succes van het parfum Silences (nog in productie) in de herkenbare ronde zwarte fles. Jacomoheeft altijd oog voor design, en lanceerde in de jaren 80 en 90 een reeks succesvolle parfums .

Klassieke mannen geur Jacomo de Jacomo werd gelanceerd in 1980. Dames parfum Rare werd gelanceerd in 1985, in een opvallende trapezoïde fles, en werd later omgedoopt als Coeur de Toilette.

De jaren 1990 was het jaar van de lancering van een reeks van koppel parfums voor het merk. Anthracite for men en for women werden gelanceerd in 1991. Paradox for women werd gelanceerd in 1998, gevolgd door metgezel Paradox for men in 1999.

Jacomo werd overgenomen door het Franse bedrijf Sarbec Cosmetica in 1995. Sarbec bracht het merk Jacomo in een andere richting in het tweede decennium van de 21e eeuw. De klassieke geuren uit de jaren 1970 tot de vroege jaren 2000 zijn nog steeds in productie, maar een nieuwe lijn van luxe parfums werd in 2010 gelanceerd met de Art Collection serie.

Ontwerper Jacomo heeft 25 parfums uitgebracht. Jacomo parfum wordt gemaakt in samenwerking met parfumeurs Henri Bergia , Edouard Flechier , Christian Mathieu , Bernard Ellena , Marie - Aude Couture - Bluche , Mathilde Bijaoui , Daniel Moliere , Christine Nagel , Gerard Goupy , Jean - Claude Niel en Serge Majoullier .

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk