Pak met kortingscode PARFUM10 nu tijdelijk 10% extra korting!

James Bond 007

3 artikelen
James Bond
007
Eau de cologne
Vanaf
36,95
James Bond
007
Eau de toilette
Vanaf
38,95
James Bond
007
Eau de parfum
Vanaf
47,95

James Bond 007 for Women van Eon Productions is een amber bloemige geur voor dames. James Bond 007 for Women werd gelanceerd in 2015. De topnoten zijn zwarte peper, roos en bergamot; de middennoten zijn braam, gardenia en jasmijn; de basisnoten zijn zwarte vanille huls, ceder en witte muskus.

Na verschillende edities gewijd aan mannen presenteert Eon Productions een geur voor vrouwen, James Bond 007 for Women Eau de Parfum die de gevaarlijk verleidelijke aard van Bond vrouwen onthult. De samenstelling van het parfum is geïnspireerd op de mysterieuze, Oosterse geuren die vrouwen in de vorige eeuw droegen. De samenstelling is gebaseerd op een mix van bloemen en kruiden, opgewarmd met een warme, oosterse omhelzing.

De topnoten van 007 For Women bevatten bergamot, gecombineerd met zwarte peper en rozenmelk. Het hart introduceert bloemige aroma's van gardenia en jasmijn vermengd met bramenschil, verwarmd met een warm en sensueel spoor van witte muskus, zwarte vanille en houtachtige akkoorden van cederhout. Het gezicht van de reclamecampagne is Caterina Murino die in 2006 de hoofdrol speelde als Solange in de film Casino Royale.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk