Pak met kortingscode PARFUM10 nu tijdelijk 10% extra korting!

Jean Louis Scherrer

2 artikelen
Jean Louis Scherrer
Scherrer
Eau de toilette
Vanaf
114,95
Jean Louis Scherrer
One Love
Eau de parfum
Vanaf
40,95

Onze collectie Jean Louis Scherrer parfum bestaat uit:

Jean Louis Scherrer (1935-2013) was een Franse couturier wiens elegante ontwerpen een favoriet waren onder de rijken en beroemde . Een vroege samenwerking met het beroemde mode huis Christian Dior verkeeg hem een samenwerking met Yves Saint Laurent. Beide zouden later hun eigen merken vormen.

Scherrer leidde zijn merk en ging verder als hoofdontwerper.Een verkoop van het merk leidde in 1992 tot zijn aftreding. De Scherrer merknaam zou worden voortgezet door andere ontwerpers , wat uiteindelijk stopte in 2007. Scherrer is nog steeds een actief merk voor gelicentieerde producten , waaronder parfum.

Het bekende parfum van JeanLouis Scherrer werd gelanceerd in 1979, een vrouwen- chypre geur die een blijvende klassieker is geworden en ook de eerste was in een reeks van geuren voor zowel mannen als vrouwen.

Ontwerper JeanLouis Scherrer heeft 9 parfums uitgebracht. Jean-Louis Scherrer parfum wordt gemaakt in samenwerking met parfumeurs Nathalie Lorson , Raphael Haury , Nathalie Feisthauer en Marie - Aude Couture - Bluche.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk