Pak met kortingscode PARFUM10 nu tijdelijk 10% extra korting!

Jessica McClintock

5 artikelen

Jessica McClintock Inc is een Amerikaans mode- bedrijf gespecialiseerd in bruidsjurken en kostuums. De ontwerper achter het merk is Jessica McClintock Gagnon, een voormalige lerares met geen formele opleiding in de mode design. Ze gebruikte de vaardigheden die ze geleerd heeft van haar grootmoeder, en waagde zich in de modewereld met de aankoop van een bedrijf genaamd Gunne Sax in 1969.

Gunne Sax is het meest bekend voor hun lange neo - prairie Calico jurken die een iconisch mode-item van de jaren 1970 waren. De ontwerpen van het bedrijf waren ook opmerkelijk door hun pofmouwen en corset - stijl vetersluiting. Gunne Sax werd omgedoopt tot Jessica McClintock in 1986. Kleding wordt nog steeds geproduceerd onder beide merknamen, die nu de moderne mode trends volgen.

De Jessica McClintock lijn omvat ook accessoires, woninginrichting, brillen en parfums. Het eerste parfum, Jessica McClintock for Women, werd in 1988 geïntroduceerd . Dit romantische bloemen parfum is al jaren een bestseller en werd vergezeld door een aantal andere geuren.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk