Pak met kortingscode PARFUM10 nu tijdelijk 10% extra korting!

Jil Sander

5 artikelen
Jil Sander
Sport For Women
Eau de toilette
Vanaf
66,95
Jil Sander
For Men
Eau de toilette
Vanaf
86,95
Jil Sander
Eve
Eau de toilette
Vanaf
64,95
Jil Sander
Style
Eau de parfum
Vanaf
81,95
Jil Sander
No 4
Eau de parfum
Vanaf
77,95

Jil Sander is een minimalistische ontwerpster die bekend werd door haar kenmerkende 'look' voor upperclass vrouwen in de jaren '80. Ze staat bekend als de 'Queen of Less', vrij vertaad de Koningin van het Minimalisme. Haar geuren zijn net zo simpel, maar super effectief en elegant. Niet teveel, niet te weinig, ze benut de extracten en elementen zoals niemand anders dat kan.

In 1990 was de minimalistische look een ware hype, en door de jaren 1990 maakte Jil Sander dankbaar gebruik van haar populariteit en begon parfums te ontwikkelen. Er werden al geuren aangeboden door Jil Sander met haar eerste lancering in 1979. Jil Sander wist een deal te sluiten met de eigenaar van Lancaster Cosmetics, en Sander was vervolgens te zien in diverse advertenties in de meest populaire tijdschriften.

Op Parfum Outlet.nl tref je o.a. Jil van Jil Sander aan, een oosters en houtachtig parfum voor vrouwen. Deze geur werd geïntroduceerd in 1997 en lijkt erg veel op haar mode, ingetogen en verfijnd en voorzien van de meest delicate bloemen. Het aanbod Jil Sander Parfums voor Heren omvat: Jil Sander Sun Men en Jil Sander for Men.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk