NU TIJDELIJK 10% KORTING, GEBRUIK CODE PARFUM10

Lolita Lempicka

8 artikelen
Lolita Lempicka
Eau Du Desir
Eau de toilette
Vanaf
103,95
Lolita Lempicka
Elle L'aime
Eau de toilette
Vanaf
44,95
Lolita Lempicka
Mon Eau
Eau de parfum
Vanaf
43,95
Lolita Lempicka
Lolitaland
Eau de parfum
Vanaf
68,95
Lolita Lempicka
Green Lover
Eau de toilette
Vanaf
48,95
Lolita Lempicka
Lolita Lempicka
Eau de parfum
Vanaf
45,95

Lolita Lempicka is een Franse mode ontwerpster en artiest. Gedreven door haar eerste succes, opende zij haar eigen winkel in 1984, in het hart van het Marais district in Parijs. De progresse van het merk was spectaculair. Rond 1980 werd Lolita Lempicka wereldwijd geleverd, met als voornamelijk doel Japan, waar zij niet genoeg konden krijgen van haar ultra vrouwelijke sprookjes stijl.

De Lolita Lempicka Parfums hebben hun eigen verhaal

De parfums van Lolita zijn net zo mooi en uniek als haar kledinglijn en sprookjesachtige manier van denken. Trouw aan de Lolita spirit heeft iedere geur en fles heeft haar eigen verhaal, en is een collecters item op zich. Dit maakt haar geuren een waar feest om te bezitten.

In 1997 lanceerde Lolita Lempicka haar eerste parfum, en het merk werd nu steeds meer bekend om zijn parfums dan mode. Haar eerste geur, Lolita Lempicka voor vrouwen, is een parfum op basis van oriëntaalse en houtachtige noten op een bedje van groene klimop. De glazen fles met de gouden elementen en drukke ontwerpen doet denken aan de betoverende wereld van een sprookje.

Andere populaire Lempicka parfums die net zo adembenemend zijn, zijn de frisse en citrus-achtige Eau de Desir, de bloemige en fruitige Forbidden Flower, de intense Midnight Parfum, de vrolijke en chique Si Lolita en de frisse en houterige Lolita Lempicka Au Masculin voor mannen. Het aanbod Lolita Lempicka Heren Parfum omvat: Lolita Lempicka Au Masculin en L'eau Au Masculin.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk