Het is weer Summer Sale! Check snel onze aanbiedingen

Min New York

2 artikelen
Min New York
Ad Lumen
Eau de parfum
Vanaf
182,31
Min New York
Old School Bench
Eau de parfum
Vanaf
193,42

Onze collectie Min New York parfum bestaat uit:

Min New York is een prestigieus parfummerk dat bekend staat om zijn ambachtelijke benadering van parfumerie, waarbij het unieke en luxueuze geuren creëert die een verhaal vertellen. Het merk is opgericht in New York City en combineert moderne verfijning met tijdloze elegantie, wat de levendige en diverse geest van de stad weerspiegelt. Elk parfum wordt zorgvuldig vervaardigd met hoogwaardige ingrediënten, wat resulteert in een collectie die zowel innovatief als suggestief is.

Populaire parfums van het merk Min New York

Tot de populairste parfums van Min New York behoren Old School Bench en Ad Lumen. Old School Bench vangt de nostalgische essentie van vintage charme door warme, houtachtige noten te mengen met een vleugje leer, wat herinneringen oproept aan klassieke verfijning. Ad Lumen daarentegen is een stralende en opwekkende geur, met een harmonieuze mix van citrus- en bloemige noten die een sprankelend en verfrissend aura creëren.

Min New York blijft parfumliefhebbers fascineren met haar toewijding aan kwaliteit en creativiteit, door parfums aan te bieden die niet zomaar geuren zijn maar ervaringen, ontworpen om emoties op te roepen en blijvende herinneringen te creëren.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk