Pak met kortingscode PARFUM10 nu tijdelijk 10% extra korting!

Nicole Miller

11 artikelen
Nicole Miller
Frenzy
Body lotion
Vanaf
24,95
Nicole Miller
Vintage Flower
Eau de parfum
Vanaf
42,95
Nicole Miller
Black
Eau de toilette
Vanaf
28,95
Nicole Miller
Nicole
Body cream
Vanaf
85,95
Nicole Miller
Nicole
Eau de parfum
Vanaf
134,95
Nicole Miller
Nicole Miller
Eau de parfum
Vanaf
35,95
Nicole Miller
Blueberry Orchid
Body spray
Vanaf
21,95
Nicole Miller
Platinum
Eau de parfum
Vanaf
26,95
Nicole Miller
Dazzling Desire
Body spray
Vanaf
21,95
Nicole Miller
Mythic
Eau de parfum
Vanaf
54,95
Nicole Miller
Homme
Eau de toilette
Vanaf
35,95

Dit jaar viert Nicole Miller haar 20-jarig jubileum als vooraanstaand lid van Amerika's design elite. Haar naam is beroemd dankzij haar elegante ontwerpen die een grote verscheidenheid aan klanten aanspreken. Gevestigde actrices Kim Cattrall en Jennifer Aniston en nieuwkomers als Hillary Duff en Mena Suvari dragen en houden allemaal van de ontwerpen van Nicole Miller.

Met diploma's van de Rhode Island School of Design en de prestigieuze Chambre Syndicale de la Haute Couture in Parijs heeft Nicole Miller een benijdenswaardige achtergrond in zowel kunst als couture. Haar kleding wordt gekenmerkt door de dualiteit van haar ervaring; prachtig gesneden kledingstukken worden geaccentueerd door prachtig getekende prints.

Nicole Miller heeft altijd op unieke en originele manieren gewerkt. Vanaf haar eerste hippe smock dress in 1982, heeft zij het tempo bepaald voor haar tijdgenoten en geïnspireerd tot design revoluties. In 1986 opende zij haar eerste boetiek om haar trouwe klanten beter van dienst te kunnen zijn en daarmee zette zij een trend in gang voor onafhankelijke ontwerpers die creatieve vrijheid wilden van warenhuizen. Tien jaar later zette Miller actrices in plaats van modellen op de catwalk. Onder anderen Minnie Driver, Gretchen Mol en Jill Hennessy maakten Fashion Week geschiedenis. Kort na haar show ontstond de trend van actrices als modellen, toen filmsterren de traditionele modellen begonnen te vervangen, zowel in drukwerk als op de catwalk.

Door haar plaats in de modewereld te veroveren, is Nicole Miller bekend geworden om haar andere interesses en hobby's. Miller, altijd een echte gastvrouw, is bezig met een boek over de kunst van het entertainen en de keuken. Ze legt ook de nadruk op liefdadigheid en zamelt geld in voor veel goede doelen in Manhattan en daarbuiten. Als trotse New Yorker was Miller te horen als een van de Buckle Up for Safety stemmen in de klassieke New York City icoon, de Manhattan taxi.

Als echte Amerikaanse ontwerpster vond Nicole Miller de little black dress opnieuw uit en werd zij bekend om haar grillige, spraakmakende prints en geuren zoals het originele Nicole parfum en Nicole Miller parfum. Vandaag de dag is het label uitgegroeid tot cosmetica, woninginrichting, herenkleding, brillen, handtassen, bovenkleding, kousen, kinderen, schoenen, slaapkleding en sieraden. Het bedrijf heeft dertig vrijstaande NICOLE MILLER-boetieks in de Verenigde Staten, die elk dienen als toonzaal voor Nicole Miller en de levensstijl die zij vertegenwoordigt. Als pionier in winkelcentra als Soho in New York City, weerspiegelen Millers winkels altijd haar bruisende persoonlijkheid en flair voor het originele, unieke en altijd onvoorspelbare.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk