Het is weer Summer Sale! Check snel onze aanbiedingen

Orientica

5 artikelen
Orientica
Amber Rouge
Eau de parfum
Vanaf
89,02
Orientica
Royal Bleu
Eau de parfum
Vanaf
69,79
Orientica
Arte Bellissimo Romantic
Eau de parfum
Vanaf
72,16
Orientica
Arte Bellissimo Exotic
Eau de parfum
Vanaf
70,39
Orientica
Velvet Gold
Eau de parfum
Vanaf
82,95

Orientica is een luxe parfum merk dat zich laat inspireren door de rijke en levendige cultuur van het Midden-Oosten. Het merk dat werd opgericht in 2015, staat bekend om zijn voortreffelijke parfums die de essentie van de traditionele geuren van de regio en moderne opvattingen bevatten.

Orientica-geuren worden gemaakt door meester-parfumeurs die alleen de beste ingrediënten van over de hele wereld gebruiken. Elke geur is een unieke mix van exotische oliën, zeldzame bloemen en kostbare houtsoorten, met precisie en zorg vervaardigd om een geur te creëren die zowel tijdloos als eigentijds is.

De parfums van Orientica worden enkel door meester-parfumeurs gemaakt

Het merk biedt een breed scala aan geuren voor zowel mannen als vrouwen, elk met zijn eigen onderscheidende karakter en charme. Van de frisse en fruitige geuren van de zomer tot de warme en kruidige aroma's van de winter, Orientica heeft een geur voor elke gelegenheid en elke stemming.

Naast de voortreffelijke geuren biedt Orientica ook een reeks luxe accessoires, waaronder wierookbranders, olieverspreiders en geurkaarsen. Deze accessoires zijn ontworpen om de geurervaring te verbeteren en een sfeer van luxe en verfijning te creëren in elke ruimte.

Over het algemeen is Orientica een merk dat het beste van de Midden-Oosterse cultuur en tradities vertegenwoordigt. De geuren zijn een bewijs van het rijke erfgoed en de moderne tradities van de regio en bieden een unieke geurervaring die zowel exotisch als vertrouwd is. Met haar toewijding aan kwaliteit en luxe is Orientica een merk dat geurliefhebbers over de hele wereld zeker zal bekoren.

Tot de populairste parfums van Orientica behoren Royal Amber, Velvet Gold en Desire Noir.

Royal Amber is een luxueuze en weelderige geur met een rijke mix van amber, vanille en muskus, waardoor een warm en uitnodigend parfum ontstaat dat perfect is voor speciale gelegenheden.

Velvet Gold is een elegant en geraffineerd parfum dat bloemige en houtachtige noten combineert, waaronder roos, sandelhout en patchoeli. Deze geur straalt tijdloze charme en verfijning uit, waardoor hij ideaal is om zowel overdag als 's avonds te dragen.

Desire Noir is een boeiend en mysterieus parfum met een mix van oud, saffraan en leer, en biedt een diep en sensueel aroma dat prachtig op de huid blijft hangen. Dit parfum is perfect voor mensen die van gedurfde en intrigerende geuren houden.

Orientica blijft parfumliefhebbers wereldwijd fascineren met haar toewijding aan kwaliteit, kunstzinnigheid en de rijke tradities van de Arabische parfumerie, waardoor het een geliefde keuze is voor mensen die op zoek zijn naar onderscheidende en luxueuze geuren.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk