Het is weer Summer Sale! Check snel onze aanbiedingen

Puig

6 artikelen
Puig
Quorum
Eau de toilette
Vanaf
26,83
Puig
Quorum Silver
Eau de toilette
Vanaf
26,83
Puig
Agua Brava
Eau de cologne
Vanaf
25,12
Puig
Aqua Quorum
Eau de toilette
Vanaf
26,83
Puig
Agua Brava Azul
Eau de toilette
Vanaf
27,15
Puig
Quorum Silver
Geschenkset
Vanaf
45,95

Puig werd opgericht in 1914 door de Spaanse kunst aristocraat Antonio Puig. Zijn bedrijf dat naar zichzelf is genaam is nog steeds 100% eigendom van de familie en concentreert zich op de productie van schoonheid en parfumerie producten. Cosmetica en parfums waren vanaf het begin de levensader van dit bedrijf. Puig maakte de eerste lipstick in 1922, en bracht deze in Spanje op de markt. 

De eerste geur Aqua Lavenda, een elegante unisex geur perfect voor de avonden werd in 1940 geïntroduceerd.In de vroege jaren 1960 begon Puig meer te kijken naar de toekomst door het opstarten van parfumerieën en cosmetische laboratoria om hun plaats in de markt verder te verstevigen. Paco Rabanne was een van de eersten die Puig hielpen bij het creëren van een persoonlijke lijn van parfums, hierna volgenden andere merken zoals Carolina Herrera, Antonio Banderas, Nina Ricci, Comme des Garcons, Prada, Valentino en zangeres Shakira

.Puig heeft zijn roots niet geheel verloren en heeft af en toe een geur onder eigen naam geïntroduceerd. Aqua Brava, een verfijnde bosachtige geur geïnspireerd op de Middellandse Zee. Quorum, een droge houtachtige klassieke heren geur, en Quorum Silver. Ook heeft het bedrijf Aqua Quorum uitgebracht, een frisse en sensuele marine geur met een kruidige citrusgeur.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk