SCOOR TIJDELIJK 10% EXTRA KORTING MET CODE PARFUM10

Romeo Gigli

3 artikelen
Romeo Gigli
Romeo Gigli
Eau de parfum
Vanaf
34,95
Romeo Gigli
G De Gigli
Eau de toilette
Vanaf
70,95
Romeo Gigli
Profumi
Eau de parfum
Vanaf
29,95

Onze collectie Romeo Gigli parfum bestaat uit:

Romeo Gigli is een Italiaanse ontwerper geboren in 1949 die vooral bekend is voor de vernieuwing van het gebruik van ingewikkelde kralen, gordijnen en luxe stoffen zoals fluweel, brokaat en zijde in de mode.

De ontwerper werd geboren in Faenza, Italië. Zijn aristocratische familie leerde hem luxe te waarderen. Zijn gevoel voor passie werd sterk beïnvloed door zijn vader's antiquarische boek. Hij studeerde architectuur en reisde regelmatig naar Europese hoofdsteden, die zijn eerste kleding collecties inspireerde op basis van de avant-garde street style.

Gigli's grote doorbraak vond plaats in New York in 1978, toen hij een collectie herenkleding ontwierp voor Piertro Dimitri. Na zijn terugkeer naar Italië begon hij te werken als design consultant voor Italiaanse kleding bedrijven.

Zijn eigen bedrijf werd opgericht in Gigli in 1983 en kleren werden vervaardigd door de firma Zamasport. Gigli werd herkenbaar voor zijn ongestructureerde en anachronistischewerkwijze en zijn terugkeer naar de eenvoud maakte hem een van de meest populaire Italiaanse ontwerpers. In 1989 verliet hij Italië en verhuisde hij naar Parijs, waar hij zijn modeshows bleef organiseren en vestigde zich uiteindelijk in een showroom in de wijk Marais. Het jaar 1991 bracht een enorme verandering, daar hij en zijn twee voormalige zakenpartners uit elkaar gingen, waarna hij Romeo World begon.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk