Sisley

5 artikelen
Sisley
Eau Du Soir
Eau de parfum
Vanaf
172,95
Sisley
Soir De Lune
Eau de parfum
Vanaf
199,95
Sisley
Izia
Eau de parfum
Vanaf
129,95
Sisley
Soir D'orient
Eau de parfum
Vanaf
183,95
Sisley
Eau De Sisley 2
Eau de toilette
Vanaf
156,95

Sisley is een Franse producent van cosmetica en parfums. Het bedrijf werd in 1972 opgericht door parfum legende Jean Francois Laporte (die later zijn eigen merk L'Artisan Parfumeur is begonnen) en Roland de Saint Vincent. Het werd gekocht door ondernemer Hubert d'Ornano in 1976 en blijft tot op de dag van vandaag een familiebedrijf.

Sisley paste in 1970 als eerst het gebruik van botanische ingrediënten en etherische oliën toe voor huidverzorging. Het bedrijf heeft drie fundamentele waarden: innovatie, kwaliteit en ondernemersgeest.

De producten worden momenteel verkocht in meer dan 80 landen wereldwijd. Het bedrijf produceert het grootste deel van haar producten in Frankrijk.

Hubert d'Ornano staat al meer dan 30 jaar aan het roer van Sisley. Zijn vrouw, Isabelle d'Ornano, fungeert als vice-president, terwijl de zoon Philippe General Manager is. De dochter Christine is Assistant General Manager.

Parfums zijn een belangrijk onderdeel van het Sisley aanbod, sinds het bedrijf werd opgericht. Een versie van Eau du Soir werd naar verluidt ontwikkeld in de vroege jaren 1970, maar de eerste officiële release van het bedrijf onder de merknaam Sisley wordt vermeld als Eau de Campagne, een unisex geur die nog steeds in productie is. Eau du Soir werd geïntroduceerd (of opnieuw geïntroduceerd) in 1990 en blijft een populaire geur.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk