Pak met kortingscode PARFUM10 nu tijdelijk 10% extra korting!

Stella McCartney

3 artikelen
Stella McCartney
Stella Pop
Eau de parfum
Vanaf
65,95
Stella McCartney
Stella
Eau de toilette
Vanaf
105,95

Onze collectie Stella McCartney parfum bestaat uit:

Stella McCartney is een Britse mode-ontwerper en de dochter van een van de meest iconische echtparen van de 20ste eeuw. Haar ouders zijn Sir Paul McCartney, bekend van The Beatles, en wijlen Linda McCartney, fotograaf en muzikant. Stella werd geboren in 1971 en werd vernoemd naar haar moeders overgrootmoeder. Stella bracht een groot deel van haar jeugd door op tournee met haar ouders, die toen optraden als Wings.

Een vroege interesse in mode kwam tot uiting op de leeftijd van 13 toen Stella haar eerste jasje creëerde. Ze werkte ook als stagiair voor Christian Lacroix en voor Edward Sexton, Paul McCartney 's kleermaker. Stella studeerde mode aan Central St. Martin 's College en de collectie die geproduceerd was voor haar afstuderen werd verkocht aan een Londense handelaar. Licentieovereenkomsten werden ook gemaakt met Browns, Joseph, Bergdorf Goodman en Neiman Marcus.

Stella werd benoemd tot creatief directeur van het Franse modehuis Chloe in 1997 en bleef werken bij het bedrijf tot 2001, waarna ze een samenwerking aanging met de Gucci Group, wat haar de mogelijkheid gaf een collectie onder haar eigen naam te lanceren. McCartney's ontwerpen zijn vandaag beschikbaar in 15 vrijstaande boetieks en 600 verkooppunten in meer dan 50 landen over de hele wereld.

Parfums zijn sinds 2003 beschikbaar onder het Stella McCartney label. Stella McCartney geuren worden aangeboden in samenwerking met L'Oreal. Haar eerste parfum, Stella, werd geïntroduceerd in 2003 met beperkte Pure edities en worden ieder voorjaar aangeboden in nieuw ontworpen flessen. Een Print Collection van speciale edities werd uitgegeven in 2011.

De vroegste editie werd opgericht in 2003 en de nieuwste is vanaf 2013. De neus die op de geuren gewerkt is Jacques Cavallier.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk