Thierry Mugler Alien

4 artikelen
Thierry Mugler
Alien
Eau de toilette
Vanaf
68,95
Thierry Mugler
Alien
Body cream
Vanaf
70,95
Thierry Mugler
Alien
Eau de parfum
Vanaf
66,95
Thierry Mugler
Alien
Body lotion
Vanaf
66,95

Thierry Mugler Alien is uitgebracht in 2005. Alien is een mystieke, bovennatuurlijke geur dat rijk en betoverend oosters is, met heerlijke houtachtige elementen en een rijk amber patroon. Dertien jaar na de lancering van Angel parfum heeft Thierry Mugler het wederom voor elkaar; een nieuwe geur dat dat bedoeld is om mysterieus en verleidelijk te zijn. Deze geur staat bekend als: Zwaar Bloemig.

Alien Parfum - een verleidelijk luchtje

Wanneer je de Alien parfum voor het eerst ruikt, komt het vooral over als een mysterieus en verleidelijk luchtje. Het brengt het gevoel van zonnige jasmijn met zich mee: hitte, droogte, transparantie en frisheid. De parfum komt sensueel en gepassioneerd over. Dat maakt het Alien luchtje niet bescheiden en ideaal om te gebruiken tijdens een diner of een avond in de club. Het Alien luchtje is vooral geschikt voor vrouwen die graag experimenteren en zich gemakkelijk aanpassen aan nieuwe situaties. Vrouwen die graag in de picture staan.Alien is een parfum die verschilt van de meeste parfums. Het hout in het hart maakt het pittiger en meer glamorous. Alien is een sterk luchtje die blijft verrassen, charmeren en verleiden. Een enorm vrouwelijk luchtje dat extreem lang blijft ruiken.

Alien geurtje - eau de parfum dat extreem lang blijft ruiken

De witte barnsteen maakt het Alien geurtje enorm duurzaam. Deze krachtige Alien parfum blijft tot wel 14 uur ruiken! Breng de parfum idealiter op hete plekken van het lichaam aan, zodat de ongelooflijke kracht van de geur nog meer tot haar recht komt.

Na openen is de houdbaarheid van de fles ongeveer 3 jaar. 

Goedkoop Alien parfum aanbiedingen kopen doe je online bij Parfum Outlet

Goedkoop Alien parfum aanbiedingen kopen doe je online bij Parfum Outlet! Met een assortiment van ruim 5000 verschillende dames parfums, heren parfums, aftershave en body lotions zijn wij de grootste online parfumerie van de Benelux. Al onze geuren zijn stukken goedkoper dan bij de reguliere parfumerie. Wij kunnen onze parfums met korting aanbieden doordat wij kosten besparen op bijvoorbeeld personeel en dure winkelpanden.

Koop je Alien parfum dus goedkoop bij Parfum Outlet. 

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk