We hebben een nieuwe website! 15% korting met kortingscode: HOERA

Tiffany

3 artikelen
Tiffany
Intense
Eau de parfum
Vanaf
118,95
Tiffany
Sheer
Eau de toilette
Vanaf
85,95
Tiffany
& Love
Eau de toilette
Vanaf
112,95
Parfum Outlet
Parfum Aanbiedingen
Check hier al onze parfums in de sale en profiteer van nóg meer korting.
Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk

Tiffany & Co is een Amerikaans sieraden en zilverwerk bedrijf opgericht in 1837 in New York. De oprichters van het bedrijf zijn Charles Lewis Tiffany en Teddy Young die het bedrijf met de naam Tiffany, Young en Ellis startte met het verkopen van schrijfwaren. De naam werd veranderd in Tiffany & Co in 1853 toen Charles Tiffany het bedirjf overnam.

Tiffany publiceerden hun eerste catalogus, bekend als de Blue Book, in 1845 en behoudt deze traditie tot op de dag van vandaag. In 1867 werd Tiffany & Co het eerste Amerikaanse bedrijf die een prijs won voor hun uitmuntendheid in zilverwerk op de Exposition Universelle in Parijs. In 1877 creëerde het bedrijf de beroemde insigne dat de New York Yankees NY-logo zou worden. De Yankees hebben het logo in 1909 overgenomen.

Het bedrijf vernieuwde de Great Seal of the United States in 1885 en de Medal of Honor van het Ministerie van Verenigde Staten van de Marine in 1919. Tiffany & Co werkte samen met Japanse gsm- operator SoftBank in 2008 en maakte een model van mobiele telefoon met meer dan 400 diamanten in een oplage van slechts 10 stuks.

In de late jaren 1980 ging Tiffany & Co de parfum in. De eerste geur werd uitgebracht in 1987, dat was Tiffany for Women, een bloemige parfum voor vrouwen ontworpen door parfumeur Francois Demachy. Twee jaar later werd Tiffany for Men gelanceerd in 1989 en ontwikkeld door parfumeur Jacques Polge. De flacons zijn ontworpen door Pierre Dinand. Verscheidene andere geuren voor mannen en vrouwen volgden later.

Tiffany geuren werden gemaakt in samenwerking met parfumeurs Francois Demachy en Jacques Polge.