HET IS TOT 12 DECEMBER WEER KERST MEGA SALE!

Tova Beverly Hills

5 artikelen
Tova Beverly Hills
Tova Homme
Eau de cologne
Vanaf
60,66
Tova Beverly Hills
Tova
Eau de parfum
Vanaf
162,66
Tova Beverly Hills
Ambre D'oro
Eau de parfum
Vanaf
39,92
Tova Beverly Hills
Tova Handsome
Eau de cologne
Vanaf
89,95

Tova Borgnine, een Noors-Amerikaanse zakenvrouw en de 5e vrouw van acteur Ernest Borgnine, lanceerde haar beauty merk na het succesvol testen van een crème op het beroemde karakteristieke gezicht van haar man. Zij nam de formule over van een Mexicaanse familie. Na plaatsing in marketingcampagnes en roddelbladen bleek al snel dat haar gezichtscrème, genaamd face lift in een potje, een zeer effectieve bestrijding van rimpels was.

Oorspronkelijk wilde Tova haar schoonheids producten verkopen via prestigieuze warenhuizen. Maar ze is er nooit in geslaagd om een deal met een van de grote warenhuisketens te sluiten. Ze begon zelf catalogi af te drukken waarin ze haar koopwaar verkocht. Haar schoonheid en spa-producten en haar geuren worden nu bijna uitsluitend verkocht via QVC, een home shopping tv-kanaal en via QVC website. Slechts een klein percentage van de omzet van het bedrijf komt van catalogus orders. Haar succes stelde haar in staat het Tova Wellness Instituut te openen in Beverly Hills. Het succes van Tova 's is deels gebaseerd op haar charmante persoonlijkheid, haar vastberadenheid om premium huidverzorging te verkopen en haar elegante verschijning.

In 2000 is ze erin geslaagd om meer dan 4 miljoen flessen parfum via direct marketing op QVC te verkopen zonder ooit een druppel van de geur op de huid van een klant te sproeien. Haar eerste parfum werd gelanceerd in 1982. De samenstelling is intens en sterk en weerspiegelt de vastberadenheid van Tova. De belangrijkste akkoorden van Tova voor vrouwen zijn bergamot, lavendel, jasmijn, sandelhout en musk. 

Tova Signature heeft een bloemige houtachtige musk geur voor vrouwen met dominante akkoorden van bergamot, aldehyden, lavendel, jasmijn, musk en sandelhout en werd gepresenteerd in 1983. 

In 1992 was de lancering van Body Mind & Spirit, een frisse, ontspannende en zachte bloemige geur voor vrouwen op basis van osmanthus, abrikoos, witte rozen, jasmijn, heliotroop, lelie van de vallei, sandelhout, amber en musk.

Tova Nights, een goed gemengde bloemige parfum, werd gepresenteerd in 1997. De samenstelling draait zorgvuldig om de geselecteerde akkoorden van pioen, specerijen, lelie, sandelhout, patchoeli, musk, violet, lila en roze. 

2002 was het jaar dat Nirvana, een oosterse en kruidige compositie die geïnspireerd is door de Indiase en Chinese keukens, werd gelanceerd. De geur kenmerkt akkoorden van bergamot, ananas, ylang-ylang, nootmuskaat, witte peper, fresia, jasmijn, roos, viooltje, groene thee, patchouli, rozenhout, sandelhout en ebbenhout. Meer geuren zijn sindsdien gepresenteerd.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk