Acca Kappa Glicine

1 artikel
Acca Kappa
Glicine
Eau de parfum
Vanaf
149,95

Acca Kappa Glicine is een serene en elegante geur die de delicate charme van de blauwe regen vastlegt, perfect voor wie houdt van subtiele maar fascinerende bloemengeuren. Dit eau de parfum brengt de schoonheid van de natuur en verfijnde vrouwelijkheid samen in een geur die zowel verfrissend als verfijnd is.

De geur omhult de drager met het zachte en betoverende aroma van blauwe regen, versterkt door de schone en opwekkende aanwezigheid van bergamot. Deze combinatie biedt een sierlijke opening die zowel uitnodigend als sereen is, als een zacht briesje in een bloeiende tuin.

Terwijl de geur zich ontvouwt, verweeft het de weelderigheid van sering en de tedere aanraking van roos, waardoor een bloemenhart ontstaat dat rijk maar delicaat in balans is. 

De compositie wordt afgerond met de warmte van amber en een vleugje muskus, waardoor een subtiele basis ontstaat die de bloemige elegantie ondersteunt zonder te overheersen. Deze basis voegt een laag diepte toe en zorgt voor een blijvende indruk, waarbij de lichtere noten met een vleugje verfijning worden geaard.

Acca Kappa Glicine wordt gepresenteerd in een eenvoudige maar stijlvolle flacon en is het toppunt van ingetogen luxe. Het is een ideale geur voor wie de essentie van een tuin in volle bloei de hele dag bij zich wil dragen.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk