Acca Kappa Tilia Cordata

1 artikel
Acca Kappa
Tilia Cordata
Eau de parfum
Vanaf
136,95

Acca Kappa Tilia Cordata is een sprankelende geur die de delicate schoonheid en serene verschijning van de lindeboom oproept, gemaakt voor diegenen die de subtiele balans tussen bloemenbriesjes en verfrissende groene noten waarderen. Dit eau de parfum vangt de geest van een rustige wandeling door een zonovergoten tuin en biedt een ontsnapping naar een wereld die baadt in zacht, natuurlijk licht.

De geur opent zachtjes met de frisgroene lindebladeren en de sprankelende schil van citroen, die de drager omhullen in een levendig, opbeurend aura. Dit uitnodigende begin gaat naadloos over in het hart, waar de tedere, poederige zoetheid van Tilia-bloemen zich prachtig mengt met vleugjes magnolia en jasmijn, waardoor een zachte, bloemige melodie ontstaat die fluistert van lentebloei.

De geur wordt verankerd door een mix van warme amber en musk, met een vleugje cederhout dat een subtiele diepte toevoegt en de lichte, luchtige bloemen aardt. Deze combinatie brengt een kalmerende warmte die op de huid blijft hangen, als de zachte aanraking van zonlicht op een koele dag.

Acca Kappa Tilia Cordata wordt gepresenteerd in een prachtig ontworpen flacon die de elegantie en puurheid van de inhoud weerspiegelt en is meer dan een geur - het is een olfactorisch portret van de schoonheid van de natuur. Perfect voor wie op zoek is naar een geur die frisheid en bloemige verfijning in elke druppel belichaamt.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk