Het is weer Summer Sale! Check snel onze aanbiedingen

Arabiyat Prestige Nayel Oud

1 artikel
Arabiyat Prestige
Nayel Oud
Eau de parfum
Vanaf
56,33

Arabiyat Prestige Nayel Oud is een luxueuze en fascinerende geur die de tijdloze elegantie van oud belichaamt. Dit eau de parfum is gemaakt voor diegenen die een diepe en verfijnde geur waarderen, en biedt een rijke en onvergetelijke olfactorische ervaring.

Het parfum opent met het warme en uitnodigende aroma van oud, dat de zintuigen onmiddellijk omhult met zijn rijke, houtachtige karakter. Deze krachtige introductie wordt prachtig uitgebalanceerd door de subtiele zoetheid van roos, waardoor een verleidelijke en verfijnde start ontstaat die het decor vormt voor de geur.

Naarmate de geur zich ontwikkelt, onthult het hart een harmonieuze mix van kruidige en bloemige noten. De exotische warmte van saffraan combineert naadloos met de romige rijkdom van sandelhout en vormt een complexe en verfijnde middenlaag die zowel diepte als elegantie uitstraalt. Deze mix wordt verder versterkt door de zachte, zoete ondertonen van jasmijn, die een vleugje bloemige verfijning aan de compositie toevoegen.

De geur eindigt met een zachte en langdurige finish, waar de fluweelachtige rijkdom van amber samensmelt met de aardse tonen van patchoeli en de subtiele warmte van muskus. Deze laatste mix zorgt voor een aanhoudende indruk van weelde en sensualiteit, zodat de geur de hele dag door krachtig en betoverend blijft.

Arabiyat Prestige Nayel Oud zit in een prachtig ontworpen flacon die de luxe en tijdloze aard van de geur weerspiegelt. Het is meer dan alleen een parfum, het is een uitdrukking van verfijnde schoonheid en raffinement. Deze geur is perfect voor wie op zoek is naar een parfum dat charme en diepte uitstraalt en is een waar bewijs van de kunst van het parfumeren en de allure van voortreffelijke ingrediënten.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk