Atelier Bloem

4 artikelen
Atelier Bloem
Nieuw Amsterdam
Eau de parfum
Vanaf
105,95
Atelier Bloem
William
Eau de parfum
Vanaf
80,95
Atelier Bloem
Iris
Eau de parfum
Vanaf
93,95
Atelier Bloem
Half Moon
Eau de parfum
Vanaf
102,95

Onze collectie Atelier Bloem parfum bestaat uit:

Atelier Bloem is een niche parfummerk dat inspiratie put uit de rijke bloemenrijkdom en natuurlijke schoonheid van Nederland, met name de iconische bloemenmarkten van Amsterdam. Opgericht door Matthew Malin en Andrew Goetz, is het merk toegewijd aan het vangen van de essentie van exquise bloemen en deze te vertalen in luxe, verfijnde geuren die de levendige landschappen en tuinen van Europa oproepen. Atelier Bloem onderscheidt zich door haar toewijding aan kwaliteit en het gebruik van de beste ingrediënten om unieke en gedenkwaardige geuren te creëren die een veeleisende klantenkring aanspreken.

Een van de populairste geuren van Atelier Bloem is Black Tulip, die de mysterieuze allure van de zeldzame zwarte tulpenbloem weergeeft. Deze geur staat bekend om zijn diepe, complexe noten die bloemige en houtachtige elementen combineren en zo een elegante en betoverende geur creëren.

Een andere favoriet is 1614, een geur vernoemd naar het jaar waarin de tulpenmanie in Nederland begon. Deze geur mengt frisse, groene noten met vleugjes citrus en muskus, geeft een moderne draai aan een historisch thema en wordt geroemd om zijn frisse en verkwikkende profiel.

Bakker's Jasmine staat ook hoog aangeschreven, vernoemd naar de beroemde Nederlandse tuinbouwer. Deze geur laat het pure, zoete aroma van jasmijnbloemen zien, gecombineerd met subtiele groene en houtachtige noten, die de essentie van een bloeiende tuin vastleggen.

Over het algemeen staan de geuren van Atelier Bloem bekend om hun verfijnde composities en het vermogen van het merk om de schoonheid van de natuur in elke fles op te roepen. Atelier Bloem is perfect voor liefhebbers van luxe en verfijnde geuren en blijft parfumliefhebbers betoveren met haar voortreffelijke aanbod.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk