Atelier Bloem William

1 artikel
Atelier Bloem
William
Eau de parfum
Vanaf
77,95

Atelier Bloem William is een verfijnde en vorstelijke geur die de essentie van elegantie en verfijning weergeeft. Dit in 2015 uitgebrachte eau de parfum is geïnspireerd op de tijdloze charme van de tulp, in het bijzonder de soorten die zijn vernoemd naar Prins Willem van Oranje. Ontworpen voor iedereen die houdt van een luxueuze en betoverende geur, biedt het een rijke en onvergetelijke olfactorische ervaring.

De geur opent met de frisse en verkwikkende noten van bergamot en groene bladeren, die onmiddellijk de zintuigen prikkelen met hun heldere en pittige karakter. Deze levendige introductie wordt prachtig aangevuld door de subtiele zoetheid van fresia, waardoor een uitnodigend en dynamisch begin ontstaat dat het decor vormt voor de geur.

Naarmate de geur zich ontwikkelt, onthult het hart een harmonieuze mix van bloemige en groene noten. De rijke essentie van tulp combineert naadloos met de delicate toets van lelietjes-van-dalen en de levendige frisheid van narcis, waardoor een verfijnde middenlaag ontstaat die zowel elegantie als diepte uitstraalt. Deze melange wordt verder versterkt door de romige rijkdom van orris, die een laag van verfijning toevoegt aan de compositie.

De geur eindigt met een zachte en langdurige finish, waar de warmte van vetiver samensmelt met de zachte, houtachtige tonen van cederhout en de fluweelzachte zoetheid van witte muskus. Deze laatste mix zorgt voor een aanhoudende indruk van weelde en sensualiteit, waardoor de geur de hele dag door krachtig en boeiend blijft.

Atelier Bloem William zit in een prachtig ontworpen flacon die de luxe en koninklijke aard van de geur weerspiegelt. Het is meer dan alleen een parfum, het is een uitdrukking van tijdloze schoonheid en verfijnde verfijning. Deze geur is perfect voor wie op zoek is naar een parfum dat charme en elegantie uitstraalt en is een waar bewijs van de kunst van het parfumeren en de allure van exquise ingrediënten.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk