Bodycology Whipped Vanilla

1 artikel
Bodycology
Whipped Vanilla
Body spray
Vanaf
24,95

Bodycology Whipped Vanilla is een geur die u omhult met de troostende warmte van vanille, doordrenkt met een vleugje zoetheid om een heerlijk aroma te creëren dat aanvoelt als een knusse omhelzing. Deze geurnevel, die gekoesterd wordt om zijn lichte en luchtige toets, biedt een zoete en romige geur die de essentie van pure, opgeklopte vanille weergeeft.

De geur opent met een subtiele introductie van schuimige room, die een zachte en uitnodigende toon zet. Dit romige begin gaat vloeiend over in het hart van de geur, waar de rijke en omhullende vanille centraal staat. De vanille is gezoet met een vleugje kristalsuiker, wat de natuurlijke warmte versterkt en het hart van de geur echt troostend en onweerstaanbaar zoet maakt.

Als de geur tot rust komt, laat het een licht spoor van kokosnoot achter, die een tropische nuance toevoegt die de vanille aanvult zonder te overheersen. Deze basisnoot rondt de geur af met een lichte romigheid, die de luxueuze textuur van slagroom weerspiegelt en diepte toevoegt aan de lichte nevel.

Whipped Vanilla werd gelanceerd als onderdeel van Bodycology's verrukkelijke reeks bodymists en wordt gepresenteerd in een speelse en elegante fles, die u uitnodigt om dagelijks te genieten van de zoete geur. Deze geur is perfect voor wie houdt van de eenvoud en allure van vanille, en is ontworpen om de hele dag door te verstuiven voor een zachte herinnering aan warmte en zoetheid, waardoor het een ideale keuze is voor vanilleliefhebbers overal ter wereld. Of het nu alleen gedragen wordt of in combinatie met andere geuren, Whipped Vanilla biedt een geruststellende aanwezigheid die zowel subtiel als prachtig doordringend is.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk