Vakantiegeld Voordeelweek! Gebruik code VAKANTIE voor 15% korting

Carven

10 artikelen
Carven
Variations
Eau de parfum
Vanaf
33,95
Carven
Le Parfum
Geschenkset
Vanaf
96,95
Carven
Le Parfum
Shower gel
Vanaf
23,95
Carven
Le Parfum
Eau de parfum
Vanaf
61,95
Carven
Pour Homme
Aftershave balm
Vanaf
25,95
Carven
L'eau Intense
Aftershave balm
Vanaf
30,95
Carven
L'eau Intense
Eau de toilette
Vanaf
49,95
Carven
L'absolu
Body lotion
Vanaf
34,95
Carven
L'absolu
Eau de parfum
Vanaf
43,95
Carven
Dans Ma Bulle
Eau de parfum
Vanaf
121,95

Carmen de Tommasso, geboren in 1909, richtte het bedrijf Carven op in 1945. Ze opende de winkel in de buurt van de Champs Elysees in Parijs te Frankrijk. Ze heeft zich gericht op parfums, accessoires en mode en couture voor kleine vrouwen. Haar elegante mode creaties werden geïnspireerd door reizen en haar artistieke motieven kenmerkte de kant en borduurwerk die zeer vrouwelijk waren. Tegen het einde van de jaren 1960 verkocht Carven ook herenkleding en een sieradencollectie. Vanaf toen duurde het maar een paar jaar totdat het merk een stevige basis van fans had. Haar ontwerpen waren vooral populair in Japan, waar vrouwen altijd al kleiner zijn geweest. Japanse vrouwen waardeerde dat de Tommasso collecties perfect zouden passen bij hun kortere en slankere lichaam.

Het eerste parfum onder de merknaam van Carven, Ma Griffe, werd gelanceerd in 1946. Het groene parfum met bloemige noten is al meer dan 60 jaar een favoriet. Het jaar daarop was de lancering van het tweede parfum, Robe d'un Soir. Het eerste parfum van Carven voor mannen, Vetiver For Men, werd gelanceerd in 1957. Tot grote vreugde van vele vrouwen presenteerde Carven een nieuwe geur voor vrouwen in 1966. De geur, Eau Vive, het origineel uit de jaren 1960 is opnieuw gelanceerd in de jaren 1990.

Na meer dan een decennium van nieuwe geuren werd Monsieur Carven, een bloemige parfum voor mannen, gelanceerd in 1978. De tegenhanger van deze geur, Madame de Carven, werd gepresenteerd in het jaar erop. Ondanks dat ze niet meer leverbaar zijn, zijn Madame de Carven en Monsieur Carven nog steeds zeer gewaardeerd onder vintage parfum liefhebbers.

In 1982 presenteerde Carven een dames geur, Guirlandes, die werd gecomponeerd door Robertet parfumeurs. De vrouwengeur Intrigue werd gelanceerd in 1986. Het krachtige bloemen parfum werd meteen een hit bij de klanten. Verscheidene andere geuren zijn sindsdien gelanceerd.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk