NU TIJDELIJK 10% KORTING, GEBRUIK CODE PARFUM10

Britney Spears Prerogative

1 artikel
Britney Spears
Prerogative
Eau de parfum
Vanaf
33,95

Britney Spears lanceert de eerste unisex-geur in haar parfumcollectie, als een olfactorische uitdrukking van individualiteit en authenticiteit, ontworpen voor iedereen die niet aarzelt te zijn wat ze willen zijn. Britney Spears Prerogative is een exotische geur waarmee Britney Spears een andere richting inslaat dan de vrouwelijke geuren die ze tot nu toe heeft gelanceerd. 

Prerogative gaat over empowerment en vertrouwen - we verdienen het allemaal om ons vrij te voelen! - zegt Britney Spears. De Britney Spears-geurportfolio evolueert met elke nieuwe geur. Met deze campagne laten we het vertrouwen, de veelzijdigheid en de individualiteit zien die Britney tijdens haar carrière heeft getoond. verklaarde Ron Rolleston, EVP Global Fragrance Marketing, bij Revlon. 

Van ontwerp tot geur tot campagneconcept, bij Prerogative draait alles om het verleggen van grenzen. De geursamenstelling is ongebruikelijk en exotisch. In de opening vinden we roze peper, gojibessen en abrikoos. Het hart van de compositie onthult een speciaal akkoord van rode calla lelie, latex bloemblaadjes en espressoschuim die worden gekruid met zachte saffraancrème. De basis is subtiel, houtachtig en warm, samengesteld uit sandelhout en amberhout.

De reclameteaser voor de nieuwste parfumcampagne werd gepromoot op het officiële Instagram-account van Britney Spears, waarin ze gekleed was in zwarte latex, omringd door fluorescerende lichten en CCTV-schermen. Prerogative - een parfum voor iedereen, zoals aangekondigd door Britney! 

Prerogative werd uitgebracht in 20 18.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk